WordPress hjemmeside med professionelt og unikt look

Professionel WordPress hjemmeside til en meget lav pris

Lad mig producere din næste WordPress hjemmeside. Gennem de seneste 10 år har jeg beskæftiget sig med opbygning, design og tilrettelæggelse af WordPress hjemmesider. Jeg opbygger vores hjemmesider i CMS systemet WordPress, som er et meget fleksibelt system, der giver mulighed for at lave store komplicerede webløsninger men også små simple hjemmesider til f.eks. foreninger eller private.

Hold din egen WordPress hjemmeside opdateret

De fleste kan efter få timers erfaring med WordPress opbygge og vedligeholde deres egen hjemmeside. F.eks. kan man ændre sine tekster og billeder, samt at ændre selve strukturen på hjemmesiden. En af de klare fordele ved WordPress er at det er et tilgængeligt og simplet CMS system, der jævnligt bliver opdateret med nye features og mere stabilitet.

Mulighederne med WordPress er næsten uendelige, hvorfor vi har valgt at fokusere på netop dette system, fremfor de mange andre som er på markedet.

Hjemmesider hos Bluepoint

Kim Yde

“Bluepoint har gentagne gange hjulpet mig med hjemmesider, grafisk design og userbility. De har altid gode idéer til en komplet løsning og får tingene lavet til tiden. Deres arbejde har ført til et stort løft på de projekter de har været tilknyttet.”

Responsive hjemmeside, bedre brugeroplevelser på mobile enheder

Få produceret en responsive hjemmeside til markedets måske bedste pris. Med en tilpasset hjemmeside, er  alt indhold fremtidssikret. Din side kan ses på alt fra mobiltelefoner til tabletcomputere. Det er noget som brugerne af din hjemmeside vil sætte stor pris på.

En responsive hjemmeside hjælper dine brugere og besøgende igennem hele sitet

Mange hjemmesider er tit designet til faste rammer, faste bredder og til fastlåste formater, for det meste til normale computerskærme og fladskærme.

Igennem de seneste år er mobilmarkedet boomet, og man benytter ikke længere kun stationære skærme når man surfer på nettet. Derfor var der brug for en teknologi,  som kunne vise hjemmesider på alle platforme og i alle størrelser. Ydermere skulle websurfing, bestilling og booking over nettet gøres langt mere fleksibel og let for brugeren.

Denne teknologi kaldes responsive design, og skalerer alt webindhold til både store skærme og små. Resonsive hjemmesider kan ses tydeligt både på iPads, iPhones, Andriod og Phones fra Microsoft.

Responsive hjemmeside til alle devices

Med en responsive hjemmeside er du sikker på, at dine brugere ser din hjemmeside på både mobile devices og stationære skærme.  De enkelte sider tilpasser og skalerer sig  automatisk den platform, de bliver besøgt fra. Dine brugere behøver ikke zoome ind og scrolle for meget ned for at navigere på din hjemmeside, og brugeroplevelsen gøres langt nemmere og i de fleste tilfælde, også hurtigere. En skalerbar hjemmeside giver dine brugere den bedste oplevelse, og det er kraftigt medvirkende til at de vil komme tilbage på dit site og dermed øge din traffik på hjemmesiden.

Det betyder også, at du kun skal opdatere og vedligeholde din hjemmeside fra én og samme udgave – hvilket sparer dig både tid, besvær og penge.

Se et eksempel på en mobil tilpasset hjemmeside, som Bluepoint har været med til at lave.

Kasper Graulund

Responsiv hjemmeside. Jeg har tit brugt Thomas til oprettelse af websites, IT-rådgivning, grafisk design og userbility. Han har altid leveret til tiden, og kommet op med gode løsninger til de problemstillinger vi stod overfor. Kan klart anbefale Thomas og Bluepoint hvis du står med en webrelateret opgave.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Vi benytter os af CMS systemet WordPress, til at opbygge hjemmesidestrukturen, og webdesignet, som er hele “masken” for hjemmesiden.

Betaling sker pr. regning, som vi sender ud, når projektet er færdig.

Prisen på hjemmesiden er et engangsbeløb, og du skal derfor ikke betale et beløb hver måned, som mange andre firmaer tilbyder. Når hjemmesiden er købt og betalt, så er den din. Det eneste du selv skal betale, er selve hosting af hjemmesiden.

 • FTP oplysninger – Når du bestiller et domæne og webhotel, så får du nogle oplysninger tilsendt på mail omkring produktet.
 • Menupunkter – Vi vil gerne have en liste over menupunkter til hjemmesiden.
 • Tekst – Teksten til hjemmesiden som skal på de forskellige sider.
 • Logo – Vi vil gerne bede om, at få tilsendt logoet i den højeste opløsning i de respektive formater de nu er lavet i.
 • Billeder – Vi vil meget gerne have billederne i den højest mulig opløsning, da vi selv ordner billederne til hjemmesiden, så de loader hurtigt, og passer perfekt i størrelse.

Når du bestiller en komplet hjemmeside hos os, så leverer vi den fuldt funktionsdygtig med din egen tekst, billeder, video m.m. Det vil sige, at når vi er færdige med hjemmesiden, så er den 100% klar til brug og online på nettet.

Der kan tilkøbes ekstra support når din hjemmeside er leveret

Når din hjemmeside er klar,  tilbyder vi en fordelagtig løsning med søgeoptimering.

GENEREL INFORMATION

 • Professionel hjemmeside

  Vi leverer en professionel og fuktionsdygtig hjemmeside

 • Din egen hjemmeside

  Når hjemmesiden er betalt, så ejer du hjemmesiden, og der kommer ingen løbende ekstrabetalinger.

 • Dygtige fagfolk

  Vores årelange erfaringer sikrer dig en stabil og solid webløsning