Online markedsføring: Hvad kan det?

Få hjælp til din online markedsføring

Online markedsføring kan foregå på mange forskellige måder og på flere områder. Helt overordnet er det, når man bruger internettet til at promovere sit produkt til potentielle kunder. Fordi så mange mennesker dagligt bruger internettet, er online markedsføring et effektivt værktøj til at skabe mere trafik på sit site og øge salget. Så hvis du synes du virksomhed er gået lidt i stå, kan det være oplagt at sætte sig ind i, hvad online markedsføring egentlig kan.

Hvad er online markedsføring?

Online markedsføring er for eksempel de sponserede annoncer, som du kan se på Facebook og Instagram. Det kan også være en Google Adwords kampagne, så din hjemmeside dukker op allerøverst i de sponsorerede søgeresultater på Google. Eller det kan være søgemaskineoptimering, således at din hjemmeside ranker højt i de organiske søgeresultater. Et andet eksempel på online markedsføring er mailchimp-kampagner.

Fordelen er, at du når ud til dine brugere, der hvor de er. Mere end 2 millioner danskere tjekker deres Facebook dagligt, så der er virkelig potentiale for at kunne ramme nogle fremtidige kunder den vej. Med mailchimps e-mail kampagner, kan du holde en mere personlig kontakt til dine kunder og hele tiden se hvor mange som læser og benytter dig nyhedsbrev.

Hjælp til mailchimp, SEO, addwords eller online annoncering?

Online markedsføring på iPad

Hvorfor er online markedsføring så vigtigt?

På alle platforme er det vigtigt at kampagnerne er målrettet de grupper, som kan blive kunder. Det betyder at parametre som køn, alder, interesser og lignende skal være kendte. Forud for at kunne opsætte en effektiv kampagne, ligger altså en del analysearbejde og kendskab til dine kunder.

Sådan hjalp vi smykkebutikken Guldregn til flere besøgende

Mere end 90% af danskerne bruger internettet dagligt. Det er der, dine kunder er, så det er der, din virksomhed også skal være synlig. Det er sådan set ligegyldigt, hvad dit produkt er – du kan være sikker på, at dine potentielle kunder vil finde information om produktet på nettet. Hvis ikke du udnytter online markedsføring, giver du konkurrenterne et forspring – og måske kommer dine potentielle kunder slet ikke til at vide, at din virksomhed eksisterer og i virkeligheden tilbyder det bedre produkt.

Med online markedsføring kan du øge trafikken på din hjemmeside, få flere følgere og likes på Facebook og Instagram og dermed sørge for at dine produkter og kampagner bliver set. Det fører helt enkelt til flere kunder og et højere salg.

Hvad koster online markedsføring?

Prisen for online markedsføring er meget varierende. En facebook-annonce koster ikke nødvendigvis mere end 30 kr. og du kan have en mailchimp-konto helt gratis. Det betyder dog også en masse begrænsninger. Vil du derfor have et godt greb om dine kunder, så kan det være værd at investere mere.

Prisen på effektiv online markedsføring afhænger af, hvor mange konkurrenter din virksomhed har, hvor mange platforme I vil benytte og hvor hurtigt resultaterne skal kunne ses. Vil din virksomhed fremad i verden og vokse sig større, så er en ting i hvert fald sikkert :

Man kommer ikke langt uden online markedsføring. Derfor kan det også være en fordel at lade sig rådgive af et online markedsføringsbureau, som ved, hvad der skal til.

Online markedsføring google addwords

Brug for mere eksponering på nettet ?