Zoll Antiques billede

Zoll Antiques fik ny grafisk identitet i butikken

ZOLL Antiques har i mere end 3 generationer haft butik på Store Kongensgade centralt i København. Den nuværende indehaver, Kim Zoll, overtog forretningen i 2013 og har siden solgt sjældne antikviteter og curiosa i butikken. Zoll Antiques specialiserer sig I sjældne antikviteter, oddities og produkter som andre forretninger ikke har på lager. Ydermere sælger forretningen lamper, ældre legetøj, Star Wars nostalgia, smykker, sølv & guld, udstoppede dyr, kunst og meget mere.

I forbindelse med en større genopbygning af lokalerne,  skulle forretningen have en ny grafisk identitet og et nyt look. Dette indebar bl.a. produktion af nye skilte, logoer, poser, visitkort og klistermærker, som skulle være en del af indkøbsoplevelsen og forretningen.

“Bluepoint har flere gange hjulpet mig med opbygning af min forretnings visuelle identitet og har altid leveret arbejde der har været fuldt tilfredsstillende, økonomisk fornuftigt og leveret til tiden.”

Nye skilte, logoer og poser i retro look

Bluepoint lavede i samarbejde med Kim Zoll og Zoll antiques et forslag til et nyt logo. Det skulle symbolisere de værdier og den specielle forretning som Zoll Antiques er. Desuden blev der produceret flere skilte, som skulle hænges op foran i forretningen, og være med til at beskrive forretningens produkter og være medvirkende til at tiltrække nye kunder i antikvitetshandlen.

Et gammel, men stilrent og retroinspireret look,  var centralt for Zoll Antiques, så farver, skrifttype og stil på logoet blev hurtigt fastlagt og overført til visitkort, skilte, stempler og poser. Kim Zoll udtaler : “Bluepoint har flere gange hjulpet mig med opbygning af min forretnings visuelle identitet og har altid leveret arbejde der har været fuldt tilfredsstillende, økonomisk fornuftigt og leveret til tiden.”

Besøg butikken på facebook

Ønsker du eller din virksomhed også et tilbud på design af logoer, skilte eller anden grafisk identitet – så kontakt Bluepoint og hør nærmere om dine muligheder