Superbrugsen Asnæs hjemmeside

Ny mobilvenlig hjemmeside til glæde for Brugsens kunder

Superbrugsen i Asnæs er en stor og moderne dagligvarebutik placeret centralt i Asnæs Centeret. Butikken beskæftiger over 100 medarbejdere i Asnæs, som dagligt sikrer alle kunder en god købsoplevelse i forretningen.

Butikken har både eget bageri, konditori, blomster afdeling, slagter afdeling og en delikatesse afdeling tilknyttet.  Som forbruger er her mulighed for at få alle varer under ét tag. Superbrugsen i Asnæs har meget fokus på kvalitetsprodukter, økologi og gode råvarer. Brugsen samarbejder med mange forskellige leverandører lokalt og sikrer dermed kvaliteten i deres varer.

Ydermere er det muligt at købe lokale sæsonbetingede produkter fra hele Lammefjordsområdet.

Screenshot af SuperBrugsens hjemmeside med iPhone

Hjemmeside baseret på WordPress CMS blev løsningen

Bluepoint blev kontaktet af Superbrugsen i Asnæs, da der var behov for en mere fremtidssikret webløsning. Brugsen ønskede en hjemmeside, som kunne benyttes på både mobiltelefoner, tablets og computere. Der blev udviklet en kravspecifikation, en navigationsoversigt, en featureliste og et grafisk design i tæt samarbejde med kunden.

Det var et krav, at siden skulle signalere den kvalitet som Coop og Superbrugsen repræsenterer. Ydermere skulle hjemmesiden kunne benyttes så let som muligt overhovedet muligt, af Superbrugsens kundekreds på nettet. Brugervenligheden skulle være i top og det grafiske design skulle matche andre filialer af Superbrugsen. Flere elementer fra Superbrugsens grafiske markedsføring, foldermateriale og logoer, skulle også implementeres i online løsningen.

En anden væsentlig faktor var sikkerhed og stabilitet på hjemmesiden. Siden skulle være beskyttet mod hackerangreb og skulle uheldet være ude, skulle siden kunne rettes op i løbet af få timer.

Brug for hjælp med WordPress hjemmesider, SEO eller Grafisk design? Kontakt mig direkte og få et uforpligtende tilbud.

En skalérbar hjemmeside

Websitet er udviklet i WordPress med et skalerbart og mobiltvenligt tema, som gør det langt nemmere at opdatere siden og vedligeholde den fremadrettet. Det er tidsbesparende både i forhold til udvikling og servicering, men giver også klare økonomiske fordele i form af sparet tid på udvikling.

Vil du vide mere om hvordan din hjemmeside kan blive opdateret eller serviceret – så kontakt Bluepoint