“Bluepoint har i forbindelse med lancering af vores hjemmesider på både nationale og internationale markeder, været en utrolig dygtig webudvikler, rådgiver og sparringspartner. Begge webløsninger blev løst meget tilfredsstillende og til den aftale deadline. Vi er meget tilfredse med det professionelle arbejde og vil anbefale Bluepoint til både vores nuværende og fremtidige kunder”

Rådgivning, webløsninger og promovering af Studymind

Studymind er en international virksomhed, som tilbyder værktøjer og forløb, som får studerende lettere igennem studiet. Målet for Studymind er at gøre eksamensangst, studiestress og lignende problematikker lettere at håndtere og for at sikre, at gode studerende klarer sig endnu bedre.

Virksomheden er også tilstede på mobile platforme med apps udviklet til iPhone og Andriod.

Bluepoint har løbende rådgivet og produceret både web -og markering materiale for virksomden. Herunder bl.a. design og opsætning til store infoskærme og webrelaterede opgaver. Ydermere har bluepoint rådgivet Studymind omkring best practises på nettet og omkring promovering af virksomheden.

Vi har løftet både design og brugeroplevelser på deres websites og kommet med forslag til nye måder at markedsføre virksomheden på.