IT Larsen valgte Bluepoint som leverandør

IT Larsen er et mindre firma, som tilbyder mobil PC hjælp og know-how til små og mellemstore virksomheder. Virksomheden hjælper med netværksopsætning,  reperation af computere og email opsætning. Ydemere har IT Larsen en salgsafdeling, hvor der sælges hardware og computere i høj kvalitet.

IT Larsen havde brug for et komplet redesign af sin eksisterende hjemmeside, hvor fokus lå på de services som virksomheden repræsenterer og arbejder med til dagligt. Hjemmesiden skulle repræsentere IT Larsens kerneforretning og være let at genkende for virksomhedens faste kunder.

Ud over dette var der et ønske, om at få flere besøgende, og dermed mere trafik til hjemmesiden.

IT Larsen hjemmeside

Den røde tråd skulle bevares og udnyttes endnu bedre

Bluepoint udviklede en hjemmeside i wordpress med fokus på de enkelte forretningsområder, og oprettede et stilrent og simpelt design, som forretningens kunder kunne identificere sig med. De blå nuancer som er indarbejdet i al materiale fra IT Larsen, blev implementeret i en hjemmeside løsning, som er 100% responsive og genkendelig. Det var vigtigt at den nye hjemmeside signalerede det samme som al brochuremateriale, produktark og visitkort.

Det var et vigtigt parameter, at virksomhedens kunder også havde mulighed for at bestille en ny computer gennem hjemmesiden, og få rådgivning omkring det hard- og sofware som computeren ville indeholde. Derfor implementerede Bluepoint en oversigt over alle de computere som skulle være til rådighed for kunderne.

Se IT Larsens hjemmeside her

Ønsker din virksomhed eller forening også en ny hjemmeside med fokus på kvalitet, stabilitet og evnen til at tiltrække flere besøgende på siden – så kontakt Bluepoint her.

“Jeg har i flere sammenhænge benyttet mig af Bluepoints ekspertise indenfor webløsninger, med stor tilfredshed.
Bluepoint har en professionel tilgang til opgaverne og udfører dem hurtigt og problemfrit. Samtidig har de gode løsnings og designforslag på udfordringer jeg ikke selv havde forudset.”