Alia CMS systemet til hjemmesider

En Alia hjemmeside hjælper din virksomhed eller forening med professionel løsning, som er hurtig og let at opdatere for alle brugere. Man behøver ikke være superbruger for at lægge billeder, nye tekster eller nyheder op på hjemmesiden. Alle kan benytte ALIA og det sparer tid og penge i længden. Det tager få minutter at lægge information ud til dine brugere, som kan tilmelde sig nyhedsbreve, SMS services og mere mere.

ALIA hjemmeside gennemgår en hele tiden løbende udvikling og opdatering, og vores daglige kontakt med vores brugere giver os mulighed for at videreudvikle nye features og undersystemer til ALIA.

ALIA koster kr. 545 pr. måned at benytte.

SE EKSEMPLER PÅ ALIA HER

http://www.pedersborgbørnehus.dk/
http://www.lillely.dk/ 
http://www.habitus-consulting.com/

SPAR TID OG PENGE SOM VIRKSOMHED ELLER INSTITUTION

Prøv vores beregner på ALIA tidsberegner og få EN íde om hvor meget tid I kan spare ved at investere i en Alia hjemmeside.

ALIA ER 5-DOBBELT VINDER AF BEDST PÅ NETTET

ALIA CMS har vundet “Bedst på nettet” hele 5 gange. “Bedst på nettet” er en pris som digitaliseringsstyrelsen uddelte til de hjemmesider som havde mest fokus på brugerstyring, design og værdi for kunden.

HVAD FÅR DU NÅR DU INVESTERER I EN ALIA  HJEMMESIDE ?

  • Fri adgang til alle funktioner og sidetyper
  • Ubegrænset antal sider
  • Ubegrænset plads
  • Ubegrænset support (hotline: kl. 9.00-16.00)
  • Statistik
  • Nyt domæne (www.ditnavn.dk)

OM ALIA

Alia leverer hjemmesider til institutioner, organisationer og mindre virksomheder. Af større enkeltkunder kan nævnes Roskilde Kommune og Albertslund Kommune, som har valgt en Alia-løsning til alle kommunens institutioner. Ydemere har vi mange brugere af ALIA over hele Danmark – både institutioner, virksomheder og foreninger benytter ALIA til dagligt, og hjælper dermed deres kunder og brugere med hurtig og kvalitetssikret kommunikation. Med en Alia hjemmeside er du sikret et stabilt cms, som er let at benytte for alle i organisationen.

Alia kan leveres på følgende sprog: dansk, engelsk, spansk, svensk, norsk og finsk.

Alia hjemmeside