søgeordsoptimering-kom-op-på-google

Søgeordsoptimering – sådan arbejder vi med keywords og optimering af din hjemmeside

Søgeordsoptimering – flere besøgende til webshop eller hjemmeside

Søgeordsoptimering skal tages alvorligt. Der findes mange virksomheder som lover guld og grønne skove når det kommer til seo og skabelsen af mere trafik på en hjemmeside. Sandheden er, at organisk opbygget seo er en længerevarende process, i modsætning til f.eks. addwords, som er direkte synlig, men til gengæld langt mere omkostningstung. En kombination af begge, kan tit være en fordel for nystartede virksomheder eller virksomheder som ikke har haft fokus på søgeordsoptimering i en periode.

Det er næsten umuligt at spå om placeringer udfra en kort tidsperiode. Målet kan være en top 10 placering på google eller en top 3 placering. Hvordan man når det mål afhænger af faktorer som f.eks. konkurrence, økonomi og kvaliteten af den seo der er produceret.

Sådan arbejder vi med søgeordsoptimering

Vi arbejder med 3 dele indenfor søgeoptimering af hjemmesider og webshops

  • ORGANISK SØGEORDSOPTIMERING er optimering direkte på din hjemmeside. Sammen med kunden finder vi relevante søgeord og sætninger, og analyserer disse i forhold til konkurrence. Herefter oprettes der indhold på hjemmesiden, som indeholder de relevante søgeord og virkemidler.
  • ADDWORDS KAMPAGNER SÆTTES OP. Vi hjælper med at sætte dine addwords kampagner op, på den mest hensigtsmæssige måde i Google Addwords. Desuden hjælper vi med at finde de mest relevante keywords for din forretning, så du ikke skal betale for annoncevisninger som ikke er relevante.
  • VEDLIGEHOLD AF SEO. Når en side er søgeoptimering eller en kampagne er kørende, overvåger vi resultaterne og kommer løbende med feedback og forslag til ændringer på din side. Vi vedligeholder dine søgeord og sørger for at de hele tiden er opdaterede

Inden man begynder arbejdet med søgeordsoptimering, er der en række ting som først skal på plads.

1. DET INDLEDENDE MØDE

Inden vi starter forløbet, er det vigtigt at tage en snak omkring forventninger og økonomi. Grunden til at økonomi er vigtigt, er at man hurtigt kan investere for meget i forhold til den potentielle kortsigtede indtjening. Typisk kigger vi sammen med dig, på din hjemmeside og gennemgår den i forhold til menustruktur, opbygning, tags og artikler. Efter dette tager vi en snak omkring din forretning og hvor du ønsker den skal bevæge sig hen. Vi prøver sammen at klarlægge hvilke eksisterende kunder du har og hvilke kunder du ønsker fremadrettet.

Det er også vigtigt at tage en snak omkring din virksomheds værdi. Hvad er det f.eks. som gør din forretning unik og spændende for kommende og nuværende kunder. En klarlæggelse af værdigrundlaget kan hjælpe os i tilretningen af søgeoptimering og i et finde de rigtige ord og sætninger til din seo kampagne. Alt dette vil hjælpe os i vores fremadrettede arbejde med seo på din hjemmeside.

2. SØGEORDSANALYSE AF ONLINE MARKED

Efter det indledende møde har vi fået en masse gode informationer om din forretning, som vil bruges til at finde egnede keywords, der beskriver netop det, som du ønsker at profilere eller sælge. Sammen finder vi de søgeord der i perioden skal hjælpe med at skabe mere trafik til din hjemmeside og mere omsætning til din virksomhed. Vi aftaler indbyrdes hvor mange keywords der skal laves søgeordsoptimering til og viser dig eksempler på de konkurrenter du måtte have på dine keywords.

3. SEO PÅBEGYNDES

Når vi når til dette punkt har vi antal keywords på plads, samt en masse informationer om det marked som der skal konkurreres på. Ydermere har vi masser af brugbare informationer om din forretning og den fremadrettede plan med den.

Vi undersøger bl.a. følgende på din hjemmeside:

  • Om din side har relevant og spændende indhold for dine kunder og kommende kunder. Om der er artikler på siden som er let læsbare og er opsætningen korrekt i forhold til søgemaskinerne. Hvis dette ikke er tilfældet forfatter vi artikler og sætter dem op med søgeoptimerede billeder og links.
  • Om din side kan vises og læses på mobiltelefoner og tablets som f.eks. iPhone, Android eller Microsoft Phone og iPads. Hvis dette ikke er tilfældet vil vi anbefale en responsiv webløsning til din hjemmeside eller webshop.
  • Vi sørger for tekst og kode oprydning på din side og checker om der er sider som er for identiske. Hvis nogle sider er for identiske kan det opfattes som om man prøver at “snyde” Google, og det kan blive straffet med en dårligere rangering generelt.

Læs mere om vores responsive wordpress hjemmesider som en del af en søgeordspakke.

4. GENNEMGANG AF DEN BAGVEDLIGGENDE KODE

For at lave en hensigtsmæssig søgeordsoptimering er det væsentligt at kigge på de bagvedliggende tags på hjemmeside og sørge for at billeder er korrekt sat op.

  • Om dine Titel tags er sat rigtig op på din forside og undersiderne på din hjemmeside. Titel tags skal være sigende for det indhold som siden præsenterer og pirre besøgendes nysgerrighed. Google robotterne, som indekserer alle nettets sider løbende, er særlig opmærksomme på Titles. Derfor er de meget vigtige i forhold til keywords og søgeoptimering.
  • Er alle H1-H5 tags sat rigtig op på siden. H tags er overskrifter og underrubrikker, som er med til at gøre dit indhold læsbart og relevant. Vi kigger alle disse tags igennem, og ændrer dem, så de passer til dine keywords.
  • Vi sørger for at oprette et sitemap til din side, så Google ved hvornår der sker ændringer på hjemmesiden. Et sitemap kan sammenlignes med en oversigt over hele hjemmesiden. Vi sørger for at dette sitemap, er helt opdateret når der kommer nyt indhold på din hjemmeside.
  • Billedoptimering af alle dine billeder på hjemmesiden. Vi komprimerer dine billeder så de fylder mindst muligt, men stadig er flotte. Selve komprimeringen af billeder er vigtig, da siden vil vises hurtigere med billeder som ikke fylder for meget.  Udover dette, tilføjer vi alt-tags samt title-tags til hvert billede. Disse tags fortæller de forskellige søgerobotter hvad billederne på din side handler om.

5. LØBENDE SERVICE AF SEO

Efter aftale med dig, checker vi løbende op på din søgeoptimering. Vores arbejde med seo betyder at vi b.la. på dine keywords og hvordan de performer overfor de konkurrerende keywords. Vi checker op på links til at fra din side, og kommer med forslag til aktivitet på sociale medier, videouploads, blogindlæg og andre keywords. Hver måned for du en oversigt over den rangering som dine keywords har og vi tager en snak omkring eventuelle forbedringer.

Under den løbende service af Seo kommer vi også ind på addwords, konverteringer og andre tiltag som kan hjælpe din side med at rangere højt på google.

Hvis du ønsker at vide mere om SEO kan vi også hjælpe dig.
Kontakt Bluepoint direkte gennem nedenstående formular eller ring på +45 22 13 4664

5 + 0 = ?

Kontakt Bluepoint

ADDRESSE

Fasanvej 9
4180 Sorø

KONTAKT

[email protected]
+45 22134664