Scenorama fik et design løft og en søgeoptimeret hjemmeside

Scenorama er en dekorationsvirksomhed, som dekorerer for både små og store virksomheder. Virksomheden lægger stor vægt på kvalitet og kreativitet i arbejdet. Deres nye hjemmeside skulle afspejle både innovation i indretningen, minimalisme og fokus på visualitet på billedsiden. Det var vigtigt for Scenorama, at der var ekstra stort fokus på de konkrete opgaver og mange billeder af deres flotte dekorationer.

scenorama-nyt-website-banner

WordPress sikrede stabilitet

Bluepoint opbyggede hjemmesiden i WordPress og sammen med kunden, definerede vi strategi til onlinemarketing, grafisk udseende af løsningen og implementering af fremtidig strategi for deres onlineplatform. Siden release af deres nye site, har virksomheden haft stort succes med at tiltrække nye kunder landet over.

Søgeoptimering af siden tiltrak flere besøgende

Efter det indledende møde blev der lagt en søgeordsstrategi, baseret på ren organisk seo og opbygning af artikelprægede hoved og undersider. Dette gav hurtigt bonus, da siden snart rangerede højt på de udvalgte keywords.

Fremtidig annoncering, gennem f.eks. google addwords, vil blive billigere da de oprettede landingsider yder en højt kvalitetsscore i artiklerne.

Se løsningen her