Bluepoint leverer hjemmeside og it-løsninger

Gennem de seneste 10 år har Bluepoint beskæftiget sig med opbygning, design og tilrettelæggelse af hjemmesider. Vi opbygger vores hjemmesider i CMS systemet WordPress, som er et meget fleksibelt system, der giver mulighed for at lave store komplicerede webløsninger men også små simple hjemmesider til f.eks. foreninger eller private.

De fleste kan efter få timers erfaring med WordPress opbygge og vedligeholde deres egen hjemmeside. F.eks. kan man ændre sine tekster og billeder, samt at ændre selve strukturen på hjemmesiden. En af de klare fordele ved WordPress er at det er et tilgængeligt og simplet CMS system, der jævnligt bliver opdateret med nye features og mere stabilitet. Mulighederne med WordPress er næsten uendelige, hvorfor vi har valgt at fokusere på netop dette system, fremfor de mange andre som er på markedet.

Hjemmesider hos Bluepoint

Kim Yde

“Bluepoint har gentagne gange hjulpet mig med hjemmesider, grafisk design og userbility. De har altid gode idéer til en komplet løsning og får tingene lavet til tiden. Deres arbejde har ført til et stort løft på de projekter de har været tilknyttet.”

Kim YdeDirektør Edison Consulting A/S