Responsive hjemmeside for Flex-Skilte, gennem 3xo

Flex Tool er et moderne firma fra 1969 beliggende i Hvidovre, der har alle markedets nyeste CNC-maskiner inden for drejning og fræsning samt CAD CAM-anlæg. Virksomheden er leveringsdygtige i alt lige fra forskellige typer af unikke og specialdesignede skilte, brændestempler til segl og hundetegn. Deres produkter er kendt for deres kvalitet.

Bluepoint var med på sidelinien gennem hele processen

Bluepoint fik gennem virksomheden 3xo, til opgave at skabe en helt ny responsive hjemmeside med fokus på kvalitet og brugervenlighed for Flex Tool aps. Webløsningen blev opbygget helt fra bunden i WordPress  og alle elementer, farveforhold og skrifttyper blev sammen med 3xo klarlagt.

Alle tekster blev opdateret og mange nye tekster blev tilføjet hjemmesiden. Bluepoint leverede mange produktspecifkke tekster til løsningen, og kom med nye input til ændringer af overskrifter og testimonials.

Se løsningen for Flex-Skilte her

Flex-Skilte hjemmeside

Ønsker din virksomhed eller forening også en ny hjemmeside med fokus på kvalitet, stabilitet og evnen til at tiltrække flere besøgende på siden – så kontakt Bluepoint her.

“3xo leverer strategisk digital forretningudvikling til vores kunder, med fokus på kvalitetsbaseret onlineindhold, professionelle hjemmesider og webshops. Bluepoint har som underleverandør til fulde levet op til vores forventninger om levering af professionelle wordpress webløsninger, UI-design (userinterface), landing pages, mv., og kan kun varmt anbefales hvad angår kvalitet, overholdelse af deadlines og omkostninger”

Lars JensenPartner 3xowww.3xo.dk