Professionel hjemmeside. Jeg har tit brugt Thomas til oprettelse af websites, IT-rådgivning, grafisk design og userbility. Han har altid leveret til tiden, og kommet op med gode løsninger til de problemstillinger vi stod overfor. Kan klart anbefale Thomas og Bluepoint hvis du står med en webrelateret opgave.

Kasper JensenIndehaver af Onlinecasting ApsOnlinecasting Danmark

billig WordPress hjemmeside Sorø

Billig WordPress hjemmeside – vi er med hele vejen

Vi tilbyder nogle af markedets bedste priser på en professionel, men billig WordPress hjemmeside.

Bluepoint tilbyder opbygning, søgeoptimering og design af professionelle og billige wordpress hjemmesider. Vi går ikke på kompromis med hverken kvalitet eller indhold. Vi sætter din side op i WordPress og tilpasser den din virksomhed, forening eller institution. På denne måde springer du mange fordyrende led over, og sætter produktionstiden markant ned.

Ydermere tilbyder vi, i samarbejde med dig, at gennemgå hele din wordpress hjemmeside, for at forbedre den brugeroplevelse som dine kunder får. Du vælger hvilke billeder og tekster som skal indgå i din løsning, måske har du også idéer til farver og design på din nye hjemmeside.

Når din wordpress hjemmeside er færdig, vil vi sammen gennemgå den for eventuelle mangler, stavefejl og sætte en finger på de områder hvor siden kunne optimeres. Dette gælder både det tekstmæssige, men også på billedsiden kan vi hjælpe. I sidste ende handler det om at du og måske endnu vigtigere, at dine kunder er tilfredse med resultatet.

Besøg Bluepoint på ShopSørø

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvordan bliver hjemmesiden lavet ?

Vi benytter os af CMS systemet WordPress, til at opbygge hjemmesidestrukturen, og webdesignet, som er hele “masken” for hjemmesiden.

Hvordan fungerer det mht. betaling

Betaling sker pr. regning, som vi sender ud, når projektet er færdig.

Prisen på hjemmesiden er et engangsbeløb, og du skal derfor ikke betale et beløb hver måned, som mange andre firmaer tilbyder. Når hjemmesiden er købt og betalt, så er den din. Det eneste du selv skal betale, er selve hosting af hjemmesiden.

Hvad skal I bruge for at komme igang ?

 • FTP oplysninger – Når du bestiller et domæne og webhotel, så får du nogle oplysninger tilsendt på mail omkring produktet.
 • Menupunkter – Vi vil gerne have en liste over menupunkter til hjemmesiden.
 • Tekst – Teksten til hjemmesiden som skal på de forskellige sider.
 • Logo – Vi vil gerne bede om, at få tilsendt logoet i den højeste opløsning i de respektive formater de nu er lavet i.
 • Billeder – Vi vil meget gerne have billederne i den højest mulig opløsning, da vi selv ordner billederne til hjemmesiden, så de loader hurtigt, og passer perfekt i størrelse.

Hvad får jeg når jeg bestiller en hjemmeside hos jer ?

Når du bestiller en komplet hjemmeside hos os, så leverer vi den fuldt funktionsdygtig med din egen tekst, billeder, video m.m. Det vil sige, at når vi er færdige med hjemmesiden, så er den 100% klar til brug og online på nettet.

Får jeg ekstra support til hjemmesiden ?

Der følger 1 mdr. support med til hjemmesiden. Det vil sige, at når hjemmesiden er købt og betalt, så er der mulighed for små rettelser på hjemmesiden de næste 3 mdr. Det kan være ændringer i tekster, billeder m.m.

Hvad med søgeoptimering ?

Når din hjemmeside er klar,  tilbyder vi en fordelagtig løsning med søgeoptimering.

GENEREL INFORMATION

 • Professionel hjemmeside

  Vi leverer en professionel og fuktionsdygtig hjemmeside

 • Din egen hjemmeside

  Når hjemmesiden er betalt, så ejer du hjemmesiden, og der kommer ingen løbende ekstrabetalinger.

 • Dygtige fagfolk

  Vores årelange erfaringer sikrer dig en stabil og solid webløsning